dimecres, 27 de març del 2013

Control Social Granolllers

El diumenge passat vaig fer el un control social del Granollers i vaig fer:

1.000ob   3'19 record personal i minima
Pes      7,49     record personal
150m     21''3  record personal

Els obstacles van ser molt besties i casi faig tambè la minima de 1.000 llisos (3'15)


dissabte, 23 de març del 2013

Control Pista el Prat

El dissabte passat  vaig anar a competir a el Prat del Llobregat i vaig fer:
Disc 800g  26,14 minima pel capionat de catalunya i record personal*
80t   16'9    record personal*
80m   11'6  record personal*


*era la primera vegada que feia totes les proves i per aixo tot és record


diumenge, 10 de març del 2013

Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta

Ahir vaig anar a el Capionat de Catalunya de Pista Coberta a competir a Salt de Llargada i 600m.ll.

Resultats Oficials:

600 METRES LLISOS MASCULINS


Pto Dor        Nombre                     Club            F de Nac    Lic          Calle Marca


5 12 (t) Victor Coris Cobos CA Sant Celoni  14/02/2001 CL61145   5        1:38.25 4

SALT DE LLARGADA MASCULÍ


Pto Dor            Nombre                Club             F de Nac         Lic        1      2       3       Marca


10 12 (t) Victor Coris Cobos CA Sant Celoni 14/02/2001 CL61145 4.23  4.43   4.13      4.43


diumenge, 3 de març del 2013

Explicacio de la Pista Coberta


Foto

Vam arribar, vaig recollir el dorsal i en Donato (el meu entrenador) i jo ja vam anar a la zona d'escalfament.
La zona d'escalfament era una sala amb un pista de 60m, foso de llargada, uns startings, unes tanques, llocs per deixar la motxilla, lavabos, vestidors i la cambra de recariment(en total devia fer uns 120m x 30 o 40m).
Vaig escalfar, estirar i em va dir el donato el funcionament de la cambra de recariment.Uns 20 minuts més tard del previst ens van cridar a tots els de llargada, vam entrar a la cambra ens vam sentar en uns bancs i van passar llista, despres va pujar per les escales cap a la pista vam sortir just a costat d'on ens tocaria fer els  salts.Vam deixar la roba als bancs i vam començar a medirnos la marca, despres de fer uns salts de prova ens vam situar a els bancs perque en el mateix espai és feia llargada, alçada, 60m.ll. i 60m.t.
El primer salt vaig saltar 4,06, el segon 4,27 i el tercer 4,25 quan vam acabar em vaig possar el jersei, em vaig cambiar les sabates de claus per les normals i vaig baixar cap a baix.
       Vam esperar els resultats encara que tots ens pensavem que no em classificaria però quan els vam veure posava que estava classificat.En Donato va marxar i vam esperar a la una perque em tornes a tocar.
       A les 12:45 aprox. vaig baixar a la zona d'escalfament a escalfar, estirar... Vaig escalfar una mica menys del normal i no vaig estirar molt perque ja ho havia fet. Quan ens vam cridar vam entrar a l'altre sala (hi havien i hi han dos cambres de recariments) i ens van dir que dirien els noms de la primera serie i que els que digues anessin a l'altre sala, no vaig entrar a la primera serie però si a a la segona, les dos primeres series vam pujar cap a d'alt la primera serie s'hen va anar a la pista a preparar-se i la segona vam acabr d'escalfar a el carril 7 i 8 de la recta. Quan va començar la primera serie anaven molt rapid i vam dir que tots passarien a la final a ritme que anven, quan van acabar em va tocar a mi, vaig sortir pel carrer 4. Vam sortir i al final de la curva hi havien uns cons que indicaven carril lliure, que vol dir que ja podem sortir del nostre carril i anar pel que volguem (normalment tothom va per l'1) em vaig quedar una mica tencat per persones i vaig haver de frenar perque em passesin 2 i els pogues adelantar. Quan vaig sortir del carril 1 per adelantar-los casi faig caure a el de darrere perque feia el mateix i casi xoca contra mi, a la ultima recta de la volta els vaig adelantar i em vaig posar a anar casi a tope em vaig separar i ja no em van poder adelantar al final tothom és  va estirar al terra de cansansi vam sortir de la pista i ja notava agulletes, quan em vaig acabar de cambiar vaig anar cap a les grades per esperar els resultats. Quan van sortir els resultats vam anar a mirar i em van dir ''classificat'' i jo primer vaig entendre ''descalificat'' per l'adelantament a la primera volta, despres ho vaig entendre bè, tots els de la primera serie s'havien classificat  menys l'ultim que l'havia superat. Al final vaig quedar amb la 7èna millor marca de les vuit que passaven a la final i el primer de la primera serie va fer record de catalunya, despres vaig marxar cap a casa.

Final


Foto



dissabte, 2 de març del 2013

Previa Campionat de Catalunya Infantil de Pista Coberta

Avui he anat a la previa del Campionat de Catalunya de Pista Coberta a fer Salt de Llargada i 600.
He fet:
Llargada:4,27m  10è i classificat per a la final (les 12 millors marques a la final)
600m.ll.:1'41 7è millor temps, 1r de l a 2nº serie i classificat per a la final(les 8 millors marques a la final i record personal)