divendres, 27 de juny del 2014

Podium 2014

El divendres seguent al Campionat de Catalunya vam anar al Podium on premien al millors esportittes de Sant Celoni i els seus Clubs, el CA Sant Celoni va aportar molts atletes.

A sota Oriol Madi que el dia seguent va batre els records dels Campionat de Catalunya Juvenils de 100 i 200m
i que en Pista coberta va fer el Record del Campionats de 60m i de Catalunya en 200m en totes les proves
quedant campiò de Catalunya

Camponat de Catalunya a l'Aire Lliure 2014

El passat 14 de Juny vaig anar al Campionat de Catalunya, a Tarragona.

Vaig fer Llargada i 600m.

La Llargada començava a la pitjor hora: 13:15, feia molta calor segurament més de 30º per sort bufava un vententet que feia que la calor fos soportable.
Al primer salt vaig saltar 4,96 i depres vaig fer tots el 5 següents salts nul, al final vaig quedar 6è.

Despres vaig anar a dinar a un parc que hi havia al altre costat del carrer i quan ja portavem bastant temps va arribar en Joan Artigas i familia (acabava de guanyar els 80t), i vam dinar i parlar tots junts, a les 4 i poc vam anar tirant cap a les pistes per que a les 17:45 corria els 600m.

Ens vam estar una bona estona parlant a la cambra de requeriments i despres vam tardar un'altre estona en arribar a la sortida, alla vam mourens una mica per escalfar i despres vam fer una xerrada de 5 minuts fins que no és donava la sortida, la jutge ens va colocar a las sortida i alla hi havia gent que seguia parlant, vam sortir em vaig colocar primer amb en Pol Teruel just darrera i vaig possar un ritme molt rapid però que ja
havia aconseguit aguantar en altres competicions i entrenaments, en un moment els tres primers (perque una mica separat hi havia en Toni Gimenez) ens vam separar de la resta i jo continuava al mateix ritme 1 minut la volta.
A la contra recta semblava que tot estigues parat perque com que teniem vent a favor, però a la recta final el vent és notava molt! alla vaig intentar aguantar el ritme cosa que en Pol casi no podia fer i al final li vaig treure un segon i mig.

Al final 1r Campiò de Catalunya de 600m, 2n en Pol Teruel, 3r en Toni Gimenez i 4t en Nil Roig que a la previa havia sorpres gunyant amb 1'34.

Despres em vaig quedar a veure els 1.000m i 3.000m, als mil en Marc Tremosa o va fer molt bè i en Raul Villalonga que tenia gastroienteritis no va tenir un bon dia tot i que va fer 3'17 que no esta gen malament.
Als 3.000m, com sempre va guanyar en Hamid Darboui (que va doblar a un i si vogues podria haver doblat un més com a minim), segon l'Alex Salgado, i tercer i quart en Marc Fernandez i en Jesus Huratado despres d'un ultima volta amb molt canvis de ritme i a l'esprint final.

dimarts, 10 de juny del 2014

Entrenaments pel Campionat de Catalunya

Aquests dies estic fent entrenaments pel Campionat de Catalunya a Tarragona.
Entrenaments:

Dimecres 4:

500m: 1'16''1 MMP (tres segons millor)
500m: 1'15''4 MMP (a 3 decimes del record de Catalunya)

Divendres 6:

300m: 41sg MMP (tres segons millor)
300m: 41sg =MMP

Dilluns 9:

500m: 1'13''2 (2 segons millor que el Record de Catalunya)
300m: 43sg (molt bon temps despres del 500m)

Previa del Campionat de Catalunya Aire Lliure

El passat dissabte 1 de Juny vaig anar a Gava a la previa del Campionat de Catalunya i vaig fer salt de llargada, em vaig classificar amb un salt de 4,92 i dos nuls. Als 600m com que tinc la millor marca de l'any he passat directament a la final, a Tarragona.