dijous, 30 d’octubre del 2014

Entrenaments (Caminates, recorreguts amb bici o educació fisica)

1. El 4 d'Octubre, per la tarda després de competir vaig sortir amb bici i vaig intentar i aconseguir anar fins a Vallgorguina.
Viag sortir de casa i vaig anar cap a l'Esclat que és on hi ha l'unic pas soterrat per sota de la C-35, després vaig anar fins a Can Draper i desde alla vaig començar a fer la ruta o volta per Olzinelles que hi ha marcada i al arribar al km 2 de la carreratera d'Olzinelles encomptes de seguir pel cami vaig ficar-me per la carretera ja que no hi passa casi ningu i menys a les 4 de la tarda. Vaig anar del km 2 al 5 i després vaig agafar una pista que puja fins a dalt d'una carena del Montnegre i desde alla vaig baixar per una baixada molt llarga i amb pendent fins a Vallgorguina. Quan vaig arribar vaig donar una volta pel poble, vaig anar a veure l'escola que mai l'havia vist i m'en vaig tornar. La pujada era molt bestia i llarga però al arribar a dalt vaig poder recuperar-me mentres baixava molt tranquilament a la carretera de d'Olzinelles, al arribar a baix encomptes de baixar, vaig pujar la carretera fins a Ca l'Agusti, a 300-500m després del km 5 i final de la carretera i per uns camins al costat de riu vaig baixar fins casi el km 4, vaig pujar a l'Esglesia d'Olzinelles i després vaig intentar seguir la ruta d'Olzinelles però com que no estava molt segur vaig baixar per la carretera fins a Sant Celoni, vaig creuar el Pont Trencat i vaig pujar el Turo de Bellver o Turo de la Verge del Puig i desde alla vaig baixar cap a casa.

En total 25,42km en 2:06' amb un desnivell positiu de 720m.





2. Nova pujada a Campins
He descobert un nou cami per anar a Campins, has d'anar fins al Pallerola i seguir pel costat primer del riu i després de la via de tren i pujar pel GR fins a Campins.
Del km 3 al 8
Aquesta és una foto d'un recorregut en bici que vaig fer.
Tambè he descorbert una pujada per anar més rapid al GR del km 3,5 al 4,5 aprox, has de passar pel Pallerola i seguir el cami on aparquen el professors i girar al primer a l'esquerra, passar per sota de la via de l'AVE i començar a pujar, fa molt zig zag, es molt poc ample, està fet per passar en moto o caminant i hi ha llocs on el estat del cami (forats fets per l'aigua o pedres) més la pendent i a vegades la corba de 180º fan que sigui casi impossible passar amb bici.

3. El 20 d'Octubre vaig anar d'excursió i vam pujar al Castell de Montsoriu, una pujada amb molt poca pendent.


El dia següent per la tarda vaig sortir a caminar i vaig fer la Ruta d'Olzinelles. Hi havien llocs amb alguna pendent forta però va estar bè, 13km.
En el cartell del recorregut possava que tranquilament es tarda 3h 30 en fer el recorregut però jo el vaig fer en 1h 12min.



4. Tambè el dia següent a l'Institut a Educació Fisica vam fer el test de Cuper que són 12min corrents, i es miren el metres que fas, jo vaig fer 8 voltes i mitja, 3.400m , mitja volta més que l'any passat.






dimarts, 21 d’octubre del 2014

3rª i 4tª Jornada del Trofeu Promoció El Prat i Manresa

El passat 4 d'Octubre vaig anar al Prat del Llobregat en la 3rª Jornada del Trofeu Promoció, vaig fer llargada i 220t.
A llargada vaig saltar 4,60 que no és una marca molt bona però tampoc era el millor concurs, no hi havia taula de batuda només una cinta negra al terra que marcava el nul i els jutges ho podrien haver fet millor, vaig passar a la millora però al final em vaig quedar amb 4,60m 4t a 2cm del 3r i 5 del 2n, despres vaig fer els 220t que és era una prova que mai havia fet i mai més fare perque en cap categoria es torna a fer, vaig sortir a la serie més rapida però tampoc no ho vaig fer molt bè perque em feia mal a l'esquena i no passava les tanques molt bè 35'8 5è de la serie i 6è en total.



El 18 d'Octubre, el dissabte passat, vaig anar a Manresa a disputar l'ultima jornada del Trofeu Promoció vaig fer els 600m i llançament de disc.

Feia bastant fred i vaig escalfar amb jersei i quan van ser les 10 en punt no van començar a correr els Cadets, van passar 25-30min i van avisar que fins que no acabes el Martell no podiem començar al final a les 10:40 van començar les curses de 600m primers els cadets. Erem bastants però no prou com per fer dues series, jo volia intentar fer com sempre i possar-me desde la sortida al davant però en Sergi Adalid va sortir molt rapid i jo el vaig serguir, anavem casi a l'sprint i no paravem. En pocs metres ens vam separar de tots i vam aguantar aixi tota la cursa, al final vaig quedar segon per dues decimes segons els resultat però en realitat menys, amb unes marues de 1'33''2 i 1'33''4.




Despres d'una bona estona va començar el disc primer vaig fer un llençament bastant llarg en parat però es va sortir de la zona, en el segon vaig llançar igual però colocat una mica més cap a l'esquerra, i vaig llançar 25,02m despres ja en moviment vaig fer un altre nul per tocar la gabia per la dreta. Vaig passar a la millora, en el primer intent de la millora vaig millorar 26,70m i despres el 5è llançament em va sortir molt bè 30,43 i em vaig possar primer momentaniament, en Pol Albarran que havia llança casi igual que jo i en Marc Garcia de l'Hosipitalet amb 31 i 32m em van superar entre el 5è i 6è intent, en el ultim intent vaig fer un altre nul i al final vaig acabar 3r amb un llançament de 30,43m.

Jo i en Carles Martinez del Vic
Al final del Trofeu Promoció:
  • 9 proves
  • 6 medalles
  • 1 Or, 3 Plates i 2 Bronzes
En total del club hem quedat 8èns amb 51pt tot i ser bastant pocs