dijous, 27 de novembre del 2014

Cross de Girona

El passat 16 de Novembre vaig correr el cross de Girona, corria a les 9 i mitja ja que aquest cross està dins del GP Català de Cross i ve molta més gent i més bona.

Vaig sortir, per davant intentant anar sempre més o menys amb l'Alex Godo, la primera volta la vam fer bastant rapid i vam anar aguantant el ritme fins que al final ens vam anar separant tots, jo tenia aprop meu l'Alex, i despres de l'ultima pujada vaig fer un canvi de ritme per atrapar-lo i passar-lo, el vaig atrapar i ell va intentar aguantar el ritme però jo vaig fer un ultim canvi i em vaig possar a l'sprint i el vaig passar.

Al final vaig quedar 11è corrent bastant més bè que a Santa Coloma.


divendres, 21 de novembre del 2014

Cross de Sant Hilari

El passat 9N, vaig correr el Cross de Sant Hilari, corria a les 10 del mati, feia molt de fred (menys de 10ºC), vent a les pujades i corria amb els juvenils.

Viag sortir a prop de l'Alex Godo, i vaig anar aguantant però a l'ultima volta em vaig separar una mica, però vaig anar aguantant, al final 4t Cadet i al voltant del 10 en total de les dues categories.




divendres, 7 de novembre del 2014

dijous, 6 de novembre del 2014

Cross de Sant Coloma de Farners

El passat 2 de Novembre vaig correr el cross de Santa Coloma de Farners. El circuit era nou i com que desde feia molt poc havia passat a Cadet em tocava correr a les 9:30.

Erem molts (69) i la sortida va ser molt apretada vam fer casi tota la primera volta molt apretats despres ja ens vam anar separant jo vaig anar a un ritme bastant bo durant tot el cross mentres que a davant hi havien 5 que nomès entrenen per cross i fondo que anaven a un ritme molt alt, al final tots vam arribar molt apretats, en 2min 32 persones, 16è a 16sg del 15è i 4t del 2001 només superat per en Hamid Darbui i Arnau Marin (CE Penedes) i el 15è.