dijous, 5 de març del 2015

dimarts, 3 de març del 2015

Control Cadet-Junior en Pista Coberta

El passat 28 de Febrer vaig anar a competir a l'ultim control en Pista Coberta, que era Cadet Junior. Nomès feia els 600m per centrar-me en fer la minima.

Vam arribar una mica despres de les 4, per que en Pol havia de fer Pes a les 5:25, amb l'entrenador vaig estar mirant les proves i quan van començar els de pes vam anar a una zona més aprop per poder veure millor, una estona despres del 2n llançament vaig possar-me el dorsal i cinc minuts més tard vaig baixar a escalfar.

Vaig fer uns 10 minuts d'escalfament i com que tenia molt temps vaig estirar i fer tecnica de carrera igual però amb més pausa. Quan quedaven uns 30-25 minuts em vaig canviar casi tot i quan quedaven una mica més de 15 minuts em vaig possar els claus. Al arribar a baix nomès hi havien noies per als 300m i 10 minuts abans de correr nomès hi havien nois de 600m fent progresius quasi en fila per la recta, fins que una estona abans de les 18:40 van cridar el 600 Masculí, van començar a cridar la primera serie, 10 persones en una serie!!, jo sortia pel carrer de més en fora amb en Joel del Sabadell, al entrar a la cambra de requeriments quasi que ningu s'ho creia, 10 persones, erem molts. Vam pujar cap a dalt i ens vam anar cap a la sortida, vam fer unes sortides per acabar d'escalfar i els jutges ens van acabar de colocar. I van sortir.

La primera corba com sempre la vam fer per carrils, en Joel em va fer una petita empunnxada sense importancia i en Josue Canales, jo al costat i en Nil Consgost darrera ens vam possar a davant una mica despres de la primera volta anaven els tres junts Josue-Nil-Jo, i ells es van començar a separar mentres jo seguia a una ritme molt rapid, al final de la segona volta m'havien tret molt i ja notava molt acid lactid però vaig aguantar i reduir una mica la distancia amb en Nil que anava segon i per darrera hi havien une batalles molt grans per guanyar posició. Al final vaig arribar 3r però amb molt bona marca. Com que erem molts no ens paravem de molestar mentres sortiem de la pista.

Un cop a baix vaig estar una estona sense fer res perque està mort de cansansi i no podia més, quan em vaig "recuperar", em vaig canviar i vaig pujar a dalt, alla estaven en Donato i en Pol, ja havien sortit els resultats,  1'30''03 que és minima per al CAMPIONAT D'ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA A SABADELL, despres de veure els resultats i agafar 'entrapa vam marxar.

Video Cursa de ATEbre (Atletisme Terres de l'Ebre)


diumenge, 1 de març del 2015

Previa Campionat de Catalunya de Relleus Cadet PC

El passat 21 de Febrer l'equip Cadet Masculì del Sant Celoni vam correr la Previa del Campionat Català de Relleus en Pista Coberta, eren 4x200m o 2x1volta. Vam quedar 21ens de uns 30 amb una marca de 1'50''90.

Control Cadet-Juvenil PC

El passat 14 de Febrer vaig correr 60 i 300 metres en el Control Cadet-Juvenil en PC.
Ens el 60 vaig fer una marca de 8''26 una decima pitjor que la meva MMP i despres en els 300m vaig fer 40''72 que és una petita millora de la meva marca.

4t Control Cadet PC

El passat 31 de Gener vaig participar al 4t Control Cadet en Pista Coberta.
Primer vaig fer els 60m on vaig fer 8''17 a 0'01 de la meva marca, despres vaig fer els 600m:
vam sortir una mica lents jo anava darrera d'en Josue i l'Aleix Aznar, a l'ultima volta en Nil Congost i en Toni de Tortosa em van passar però a al recta final els vaig passar i vaig quedar 3r, amb una marcad de 1'31''10.

Cross de Sant Celoni

El passat 18 de Gener vaig correr el Cross de Sant Celoni. Només erem 3 Cadets, vaig sortir al meu ritme i vaig intentar aguantar tot i que el dia abans havia corregut uns 600 i a les pujades no m'aguantava, al fianl vaig guanyar per 6èna vegada consecutiva a 1'20 del segon que era Juvenil i una miqueta menys de 2 minuts del primer Cadet.




3r Control Cadet

El passat 17 de Gener vaig correr al 3r control Cadet en la prova de 600m, abans vaig veure com l'Alex Godo va fer la minima en 1.000m, 1'43''93. Vam sortir no molt rapid i aixo al final va fer que en Pol Teruel i en Nil Congost, s'acostesin a la minima però que els altres no fessim bona marca.
Al final vaig fer 1'32''16 que no està gens malament però que és la pitjor marca de la temporada.

Trofeu Promoció Pista Coberta

El passat 11 de Gener, vaig competir al Trofeu Promoció en Pista Coberta, en la prova de 600m.
Vam sortir l'Aleix Aznar, en Sergi Adalid i jo molt junts, a la segona volta em vaig sentir frenat per ells i a la tercera em vaig separar una mica d'ells per darrera però a la recta final casi el atrapo. Vaig acabar la cursa molt cansat però notava que havia anat lent. Al final no havia anat lent sino que havia millorat més d'un segon la meva marca en 600m 1'30''73 a 0,23 de la minima pels campionats d'Espanya en Pista Coberta.

Despres, molt cansat vaig fer la llargada on vaig fer:

4,40m-X-4,70m-X-X-4,57m

Jornada de Proves Combinades d'Hivern (PC) a Palafrugell

Ahir 2 i avui 3 de Desembre,  he anat a un control de Proves Combinades a Palafrugell, que era d'Hivern, és a dir proves de Pista Coberta, jo com a Cadet feia un Hexatlo que està composat per:

Primer dia: 60m.ll. - Salt de Llargada - Lleçament de Pes (4kg) - Salt d'Alçada
Segon dia: 60m.t. - 1.000m.ll.

Ahir dia 2 va ser el primer dia.
Vam arribar a les 8:50 aprox., molt aviat i vam poder anar veient com anaven arribant tots els Cadets que competien a la Combinada, l'Iñaki del Montornes, en Pau d'Olot, els del Banyoles, etc.
Vaig escalfar amb l'Iñaki, van començar a fer-se series, primer de 60t femení i despres els 60 llisos masculins, jo corria a la primera serie amb en Josep Maria del Girona-Costa Brava, en Marc Teixidor i en David Medina del Banyoles i en Daniel de la Hoz del Nou Barris. La sortida no va ser molt bona per part meva, i vam estar mitja cursa casi iguals, però als metres finals vaig acelerar i els hi vaig treure diferencia, al final 1r de la meva serie amb 8''39-452 punts que no és una gran marca però separat amb dues decimes del segon l'Iñaki que va guanyar la 2nª serie.





2nª Serie

Despres vam anar cap a el Salt de Llargada, al fosso del l'arribada, tenia casi la marca més llunyana de tots. El primer salt no va ser nul però no vaig fer-ho bè i vaig saltar 4,82, despres vaig fer dos nuls, un molt, però molt just i l'altre bastant clar que passaven del 5 metres. Vaig fer un slat de 4,82-348pt i continuava primer amb 800pt.




Despres va venir el Llençament de Pes, que mai havia fet amb una bola Cadet (4kg), era l'ultim de la llista i no sabia com tirar, aixi que el primer intent el vaig llençar en parat i vaig fer una marca de 7,40m, el segon ja el vaig fer en moviment, d'esquenes que es el més normal i vaig llençar 7,39m i a l'ultim llençament vaig llençar lateralment com havia fet sent Infantil i vaig millorar, 7,74m. En aquella prova vaig quedar 3r per darrera d'en Josep Maria que és llençador i va tirar 10,59 i d'en Ruben Cros que va tirar 8,26, amb una marca de 7,74m-351pt i continuava primer amb 1.151pt.






I al final de la jornada va arribar el Salt d'Alçada, ens van separar en els dos matalasos, el dels que començaven al voltant d'1,15 i els de més d'1,30. Jo estava en el d'1,30m, tot i que vaig començar a 1,33m despres vaig passar d'1,36 i vaig saltar a la segona 1,39, 1,42 i 1,45 els vaig passar a la primera i a 1,48 una alçada molt decisiva el vaig saltar a l'ultim intent com els altres. Van pujar el llisto a 1,51-396pt, era l'alçada clau, i la vaig saltar al segon intent quan els altres o van fer al tercer. Finalment a 1,54 ens vam eliminar tots el Cadets, i va començar a saltar un Francès absolut que tambè estava fent la combinada que va fer 1,75-1,81-1,87 i 1,90 a la primera 1,93 (=MMP) al tercer intent i es va eliminar a 1,96.









El dia següent era la segona jornada, tocaven 60t i 1.000m.

Als 60 tanques erem els mateixos, i vam haver-hi dues series en la primera van correr els dos més bons i que van fer 10''41 i 10''69 i a la segona serie vam correr l'Iñaki i jo que vam anar un al costat de l'altre (ell passava molt més bè les tanques, a 3 pasos) però a la penultima tanca ell és va entrebancar i vaig treure-li dues decimes. Al final vaig fer una marca de 11''28-325 3r en total de la prova i el primer de l'altre serie em va passar per 6pt.




Fianlment van arribar el 1.000m la "meva prova" corriem els de la combinada i 3 nois del GEiEG l'Alex Godo, en Josue Canales i un altre, fora de les combinades. Per quedar primer havia de ser una mica menys d'un segon més rapid que el primer. Vaig sortir enganxat a l'Alex i en Josue, i els tres en vam començar a separar de tothom a un ritme molt rapid, fins que a l'ultima volta en Josue va petar, però no em deixava passar, jo m'obria al carril 2 o 3 i ell m'inpedia passar, però a la recta final vaig començar a esprintar i al final li vaig treure 6 segons, vaig acabar amb una marca de 2'57''06-693pt.







En total 2.565pt a quasi 150pt del segon.