dimecres, 9 d’abril del 2014

Control "Social" Sant Celoni

Avui dimecres el CA Sant Celoni a organitzat un control a l'hora d'entreno, molt bones marques, en les proves que he participat: 150m, Llargada, Disc i 4x80m.


Primer als 150 només erem 3 i tots els altres estaven mirant i esperant a que comencesin les proves despres de la velocitat, ja desde la sortida els he agafat una distancia molt gran a tots i he intentat agunatar l'sprint fins al final. He fet 19''6 que vol dir una millora de la meva millor marca personal de 1 segon ue en velocitat és moltissim.


Despres a la llargada al començament no sabia si concidiria amb ell disc però al final no.
He fet el primer nul per moltissim i despres el seguent he fet 4,95 que és una marca molt bestia, despres 4,89 i a la millora ja que al només ser 7 de diferents categories n'hem fet tots, a passat una cosa molt espectacular primer he saltat 4,99 a un centimetre dels 5 metres, despres he canviat una mica la carrera per intentar 5 però no m'ha sortit molt bè però al ultim salt he fet una bona batuda i un bon salt en general tothom pensava que havia fet més de 5 metre però al final una latre vegada 4,99!!!!!, al final he quedat 2n per molt poc (6 cm) amb un Juvenil (4 anys més que jo) l'Eduard Navarro.


Al Disc m'ha passat lo que la temporada passada sempre em passava que tirava el disc molt lluny però fora de la zona. El primer llençament l'he fet en parat per assegurar i ha anat a la linea de la zona de caiguda, el segon igual però més cap a fora ja que no he estirat bè el braç i he deixat anar el disc masssa tard, però l'ultim tambè en parat m'ha sortit molt recte i lluny i he tirant 29,12m!!! MMP (en parat!).


Finalment els 4x80m han sigut casi com un entreno per la foscor i que només erem un equip masculi i un femeni. Ho hem fet bastant bè i hem fet 46''4 que és una mica pitjor que a Girona.


Abans de marxar i quan ja casi tothom havia marxat ens hem fet una foto de grup els que hem aconseguit medalla als Campionats de Catalunya en Pista Coberta, erem l'Ana Alvarez (Campiona de Catalunya de Proves Combinades W40), la Marta Ruiz (SubCampiona de Catalunya de Proves Combindes Promesa),
la Gloria Cabrera (SubCampiona de Catalunya en Salt d'Alçada Juvenil), l'Oriol Madí (Campió de Catalunya i Record de Catalunya en 200 i Campió i Record dels Campionats en 60m Juvenil) i jo (Campió de Catalunya en 600m i 3r en Salt de Llargada Infantil).
A més l'Ana Alvarez i l'Oriol Madí no van poder fer-ho bè al Campionat d'Espanya ja que una és va lesionar fent Alçada i l'altre el van descualificar en les semis de 200m.

Quan ltingui la foto la penjare.